Foodie Power Blocks - Barrels Mix

Schrijf een review
Met rookhout van Cook in Wood geef je een heerlijke aroma aan je gerechten, voor elke Chef de juiste rookoplossing voor jouw gerechten. Wood chips of chunks/blocks zijn ideaal voor als je gaat warm roken. Snippers worden veelal gebruikt voor korte tot middellange rooksessies.
  • Cognac rookhout geeft een diepe, intense smaak en past perfect bij het varken, wild en rund
  • Rode wijn rookhout geeft een mild tot stevige smaak en past perfect bij het varken, wild, rund en gevogelte.
  • Whiskey rookhout geeft een intense volle graan smaak en past perfect bij het varken, wild, rund en gevogelte.
  • Zoete witte wijn rookhout geeft een zoete, fruitige smaak en past perfect bij het gevogelte, varkensvlees, wild, vis en zeevruchten
Op voorraad
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis.
<
Voor 16:00 besteld, de volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending vanaf € 50
Levering in heel Nederland
>
Vaak meebesteld
Productinformatie
Specificaties
Reviews
Alternatieven
Productinformatie

Plus- en minpunten

  • Te gebruiken in combinatie met houtskool-, gas- en electrische grills
  • Geeft je een heerlijke aroma aan je gerechten
  • Lange rookduur, tot circa 3 uur
  • Ideaal voor als je warm gaat roken
  • De blocks hoeven niet geweekt te worden.
  • Niet geschikt voor korte rooksessies.
Omschrijving

Onze Foodie blocks zijn afkomstig uit de vaten van de meest vooraanstaande Europese, Franse en Amerikaanse wijn- en gedistilleerdproducenten. In de productie van dit product wordt hout van mediterrane bomen gebruikt.

De vaten worden zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd, en vervolgens omgetoverd tot een uniek rookproduct dat uitblinkt in kwaliteit en een unieke smaak biedt. Elke snipper vertelt het verhaal van de fijne dranken die erin gerijpt hebben, en geeft een ongeëvenaarde smaak aan je gerechten. Ontdek de rijke traditie en het vakmanschap van onze rooksnippers en til je barbecue-ervaring naar een hoger niveau.

Volg de volgende stappen voor een optimaal gebruik:

  • Op een houtskoolbarbecue: Zodra je de houtskoolbarbecue hebt voorbereid en de kolen heet zijn, plaats je het block direct op de gloeiende kolen.
  • Op een gasbarbecue: Als je gasbarbecue een speciale rooktank heeft, plaats dan het block erin. Als je geen rooktank hebt, plaats het block dan in een hoek onder het grillrooster voordat je de barbecue aansteekt. Volg altijd de instructies in de handleiding van je gasbarbecue.
  • Zodra de blocks beginnen te roken, leg je het gewenste voedsel op het grillrooster boven de blocks.
  • Optimaliseer het kookproces: Om het kookproces te optimaliseren, raden we aan om het deksel van de barbecue te sluiten. Dit zorgt ervoor dat de rook en warmte goed worden vastgehouden, waardoor je gerecht een heerlijke rooksmaak krijgt.

Volg deze eenvoudige stappen om optimaal te genieten van de smaakvolle resultaten die onze rooksnippers kunnen bieden. Geniet van het roken van je favoriete gerechten op de barbecue!

Alle Specificaties
SKU CW10101
Afmeting (H x B x D) 18 cm x 9 cm x 7 cm
Gewicht 3 kg
Bijzonderheden 4 x 0,75 kg
Klantenreviews
Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf de eerste!
Andere interessante producten voor jou!
Apple - Mediterranean Wood Chips voorkant
Op voorraad
€ 7,50
Cherry - Mediterranean Wood Chips voorkant
Op voorraad
€ 7,50
Oak - Mediterranean Wood Chips voorkant
Op voorraad
€ 7,50
Beech - Mediterranean Wood Chips voorkant
Op voorraad
€ 7,50
Red Wine - Oak Barrel Wood Chips voorkant
Op voorraad
€ 9,95
Whisky - Oak Barrel Wood Chips voorkant
Op voorraad
€ 9,95